skip to Main Content

Allmänna Regler och villkor

Intertwining.org lagrar inga som helst personuppgifter på webbplatsen och är enbart en sajt som jämför och rankar spelbolag. Vi skriver även artiklar där vi tipsar om hur man ska spela och delar med oss av våra erfarenheter när det gäller spelsidor, strategier och mycket mer. Intertwining.org är 100% fristående från nätcasinon som vi diskuterar på sajten.

Intertwining.org reserverar sig för möjliga felaktigheter i våra artiklar då regler, bonusar och information kan ändras och det kan hända att vi inte har hunnit uppdatera gamla artiklar och recensioner.

Ansvaret är helt och hållet ditt när det gäller att kolla upp att allt information stämmer. Det är därför viktigt att du dubbelkollar allt du läser, för ditt eget bästa.

Intertwining.org riktar sig endast till användare som har fyllt 18 år. Är du yngre än 18 så ber vi dig att lämna denna sida och återkomma när du fyllt 18.

Ansvaret ligger även på dig när det gäller dina pengar. Kom ihåg att inte satsa det du inte har råd att förlora. Se därför till att spela med ansvar. Vid eventuella spelproblem, se då till att kontakta stödlinjen. Länken får du här: https://stodlinjen.se/

Back To Top